មាន់​ដុត​កូកា​កូឡា


មាន់ដុត កូកាកូឡា


គ្រឿងផ្សំ និង​វិធី​ធ្វើ
- មាន់​ស្រែ​មួយ​ក្បាល លាង​ទឹក​អោយ​ស្អាត ទុក​មួយ​អន្លើ
- ខ្ទឹមស ខ្ទឹម​ក្រហម ម្រេច ទឹកស៊ីអ៊ីវ ម្សៅ​ស៊ុប​រ៉ូតឌី ប្រេង​ល្ង ប្រេង​ខ្យង បុក​បញ្ចូល​គ្នា​រួច​យក​ទៅ​ប្រឡាក់​សាច់​មាន់​ ទុក​រយៈ​ពេល​ ១៥នាទីសិន ទើប​យក​ទៅដុត
- យក​ឆ្នាំង​ធំ​មួយ​ ក្រាល​បាត​ឆ្នាំង ដោយ​គល់​ស្លឹក​គ្រៃ​ រំដេង ស្លឹក​ក្រូច​សើច ខ្ទឹម​ស ខ្ទឹម​ក្រហម ចាក់​ប្រេង​ឆា​បន្តិច បើក​ភ្លើងអោយ​ក្តៅ​ឆ្នាំង ដាក់​មាន់​ចូល ចាក់​កូ​កាកូ​ឡា ចូល​ពាក់​កណ្តាល​កំប៉ុង​សិន រួច​បើក​ភ្លើង​តិចៗ អោយ​សាច់​មាន​ឆ្អិន​ល្អ ហើយ​ឡើង​ក្រហម គួរ​អោយ​ចង់​ញ៉ាំ ។ បើសាច់​មាន​មិន​ទាន់​ឆ្អិនល្អ បន្ថែម​កូកាកូឡា ដែល​នៅ​សល់​នោះ​អោយ​អស់​រួច​បន្ត​ការ​ប្រែ​មាន់​ពី​ម្ខាង ទៅ​ម្ខាងទៀត ទើប​សាច់​មាន់​ឆ្អិន​ល្អ​ហើយ​ក្រហម​សព្វ 
- យើង​អាច​ញាំ​ជាមួយ​ទឹក​ម្រេចក្រូ​ចឆ្មារ ឬទឹក​ត្រី​បុក​ក៏បាន





ប្រភព Reasey Sovan Che

Post a Comment

Previous Post Next Post