ខាត់ណា​ទឹក​ភ្នែក



ខាត់ណាទឹកភ្នែក


គ្រឿង​ផ្សំ
- សាច់​គោ (សាច់​ផុយ) ហាន់​ជា​បន្ទះ​ស្តើងៗ
- ខាត់ណា កាត់​ជាកង់ៗ
- ខ្ទឹម​ក្រហម ខ្ទឹម​ស ម្ទេស​ស្រស់ ចិញ្ច្រាំ​អោយ​ម៉ត់​បន្តិច
- ក្រូ​ចឆ្មារ
- ស្ករស ម្សៅ​ស៊ុប អំបិល ប៊ីចេង

វិធីធ្វើ
- ដាក់​ដាំទឹក​អោយ​ពុះ រួចដាក់​ខ្លាញ់​បន្តិច (ដើម្បីអោយ​បន្លែនៅ​ខៀវ​ល្អ) ហើយ​ដាក់​ខាត់ណា​ចូល​ កុំ​អោយ​ឆ្អិន​ពេក រួ​ចស្រង់ចេញ​មក​ដាក់​ទឹក​ត្រជាក់​ បន្ទាប់​មក​យក​រៀប​ដាក់​ក្នុង​ចាន ដែល​ត្រូវ​ទទួល​ទាន​ អោយ​បាន​ស្អាត
- ដាក់​ខ្លាញ់​ចូល​ក្នុង​ផ្ទះ ទុក​អោយ​ក្តៅ រួចដាក់​សាច់​គោ​ចូល ចៀន​ត្រលប់​ចុះ​ត្រលប់​ឡើង (តែ​មួយ​ភ្លែត​ទេ) ហើយ​ស្រង់​ចេញ​មក​ហាន់​ជាដុំ​ល្ម្មម បន្ទាប់​មក​យក​រៀប​ក្នុង​ចានដែល​ជាមួយ​ខាត់​ណា 
- ច្របាច់​ទឹក​ក្រូច​ឆ្មារ ក្នុង​ចាន​មួយ​ផ្សេង​ទៀត ហើយ​ដាក់​ខ្ទឹម​ក្រហម​ ខ្ទឹម​ស ម្ទេស​ដែល​យើង​ចិញ្ច្រាំ​ចូល​គ្នា រួចហើយ​នោះ​ចូល​ (ទុក​ប្រហែល​១០​នាទី) ដើម្បី​កុំ​អោយ​ក្រពុល​ខ្ទឹម​ រួច​ហើយ​ដាក់​ ស្ករ​ស ម្សៅ​ស៊ុប អំបិល​ ប៊ីចេង កូរ​អោយ​​រលាយ​ចូល​គ្នា​អស់ រួច​ភ្លក់​មើល​អោយ​ល្មម តាម​ការ​ចូល​ចិត្ត ទើប​យក​មក​ស្រោច​ពី​លើ​សាច់ និង​ខាត់ណា ដែល​យើង​បាន​រៀប​ចំ​ទុក​នោះ រួច​ជាស្រេច ។



ប្រភព មុខម្ហូបប្រចាំគ្រួសារ & Housewife Onlineshop

Post a Comment

Previous Post Next Post