ណែមសាច់ត្រី (ណែមបាត់ដំបង)
គ្រឿងផ្សំ ៖
- ត្រីរ៉ស់ រឺត្រីឆ្លាត ១គីឡូក្រាម
- ស្ករស ២ស្លាបព្រាបាយ
- អំបិល ១ស្លាបព្រាបាយ
- រំដេង ៣មើម
- ខ្ទឹមស ១មើម
- ម្ទេស
- ស្លឹកកន្ទួត (បើមាន)
- ស្លឹកចេក (បើមាន) ទុកខ្ចប់
- ថង់ប្លាសស្ទិចទុកច្រក
របៀបធ្វើ ៖
- បុក រឺកិនរំដេង និងខ្ទឹមសចូលគ្នាអោយម៉ត់
- ហាន់សាច់ត្រីជាចំណិតតូចៗ រួចបុក រឺកិនអោយម៉ត់
- លាយសាច់ត្រីដែរម៉ត់ហើយ ជាមួយរំដេង និងខ្ទឹមស ដាក់ស្ករស និងអំបិលចូល
- ច្របល់ដោយប្រើម៉ាស៊ីនម៉ត់សាច់ រឺបុកចូលគ្នាអោយសព្វរហូតដល់សាច់ត្រីស្វិតចូលគ្នាទើបឈប់
- ច្រកដាក់ថង់ រឺវេចខ្ចប់នឹងស្លឹកចេក ដោយសង្កត់អោយណែន និងបង្កប់ម្ទេស និងស្លឹកកន្ទួតតាមបរិមាណដែលអ្នកចូលចិត្ត រួចចងអោយជិតកុំអោយចូលខ្យល់
- ទុក២ថ្ងៃ ២យប់ ដោយមិនអោយត្រូវកំដៅថ្ងៃ និងមិនដាក់ក្នុងទូរទឹកកក
- សាច់ត្រីនឹងឆ្អិនហើយឡើងជូរឆ្ងាញ់អាចបរិភោគបាន
ប្រភព ផ្ទះមុខម្ហូប
Post a Comment