នំប៉័ងចៀន
គ្រឿងផ្សំ ៖
- បង្គា
- ម្សៅមី
- នំប៉័ង (ពុះជា២)
- ពងមាន់
- អំបិល ម្រេច ស្ករស
- ស្លឹកខ្ទឹម (ហាន់ល្អិតៗ)
- ល្ងលីង
វិធីធ្វើ ៖
- គោះពងមាន់ លាយជាមួយម្សៅមី អំបិល ម្រេច ស្ករស ស្លឹកខ្ទឹម រួចកូរអោយរលាយចូលគ្នាអស់
- ដាក់ខ្លាញ់ចូលក្នុងខ្ទះ ទុកអោយក្តៅ រួចយកនំប៉័ងមកដាក់គ្រឿងពីលើនំ និងរោយល្ងពីលើ ចូលបំពង ទុកអោយឆ្អិន រួចជាការស្រេច
- អត់ដាក់បង្គា ដាក់កំពិសក៏បានដែរ
ទទួលទានពេលនៅក្តៅ ទើបស្រួយឆ្ងាញ់
ប្រភព មុខម្ហូបប្រចាំគ្រួសារ និង Housewife Online Shop
Post a Comment