ត្រី​ចៀន​ជូរ​អែម


ត្រីចៀនជូរអែម


គ្រឿង​ផ្សំ
- ត្រី​ តិច​ច្រើន តាម​ចំណូល​ចិត្ត
- ទឹក​ត្រី ១​ពែង
- ទឹក​ខ្មេះ ១ពែង
- ស្ករស ២ពែង
- ទឹក​ ២ពែង
- អំបិល ចុង​ស្លាប​ព្រា​កាហ្វេ
- ខ្ទឹម​ស​ចិញ្ច្រាំ​ ៥​ស្លាប​ព្រា​បាយ
- ម្ទេស​ចិញ្ច្រាំ ២ស្លាប​ព្រាបាយ
- ខ្ទឹម​ក្រហម​ហាន់​ស្តើងៗ មួយ​ក្តាប់
- ម្សៅ​ឆា ២​ស្លាប​ព្រា​កាហ្វេ
- ទឹក​ ៦​ស្លាប​ព្រា

វិធី​ធ្វើ
- យក​ត្រី​កន្លះ​គីឡូ​ក្រាម ទៅ​ដាក់​បំពង​ អោយ​ឆ្អិន​ស្រួ​យ​ស្បែក​ ទើប​ស្រង់​ដាក់​ចាន
- យក​ទឹក​ខ្មេះ១ពែង លាយ​ ខ្ទឹម​ស ខ្ទឹម​ក្រហម​ និង​ម្ទេស​ទុក​មួយ​អន្លើ
- ដាំ​ទឹក​២​ពែង អោយ​ពុះ ថែម​ស្ករ និង​ទឹក​ត្រី
- យក​ទឹក​ខ្មេះ​លាយ​ខ្ទឹមស ខ្ទឹម​ក្រហម និង​ម្ទេស​ចាក់​ក្នុង​ទឹកឆ្អិន​នោះ កូរ​អោយសព្វ ភ្លក់​សាប​ប្រៃ ថែម​ថយ តាម​ចំណូល​ចិត្ត
- យក​ទឹក​លាយ​ជាមួយ​ម្សៅ​ឆា កូរ​អោយ​សព្វ​ ទើប​យក​ទៅ​ចាក់​ក្នុងឆ្នាំង​ទឹក​ត្រី​ផ្អែម កូរ​អោយ​ពុះ​សព្វ​ ទើប​យក​ទៅ​ដាក់​លើ​ត្រី​ចៀន
- បើ​ចង់​ឆ្ងាញ់​ ដាក់​ម្ជូរ​ក្រសាំង​ជំនួស​ទឹក​ខ្មេះ


ប្រភព Facebook

Post a Comment

Previous Post Next Post