វិធីធ្វើការ៉េមចេក
គ្រឿងផ្សំ ៖
- ចេកទុំ ៣ស្និត (ចេកទុំល្មម កុំជោរពេក) អាចដាក់ខ្នុរ រឺផ្លែឈើផ្សេងៗបាន
- ស្ករស ២០០ ក្រាម (បើមិនចូលចិត្តផ្អែម អាចបន្ថយស្ករបន្តិច)
- សណ្តែកដី (តិចរឺច្រើន តាមចំណូលចិត្ត)
- ខ្ទិះដូងសុទ្ធ ២កូនចាន
- អំបិល ១ចឹប
- ទឹកដោះគោខាប់ កន្លះកំប៉ុង (បើមិនចូលចិត្តផ្អែម អាចបន្ថយបាន)
- ថង់តូចៗសំរាប់ច្រក
របៀបធ្វើ ៖
- យកផ្លែចេកបកសំបកអោយស្អាត បន្ទាប់មកយកផ្លែចេកនីមួយៗ មកសង្កត់អោយសំប៉ែតដូចក្នុងរូបដាក់ថាស ទុកមួយអន្លើសិន ។
- យកគ្រឿងផ្សំដែលបានរៀបរាប់ខាងលើ មកលាយបញ្ចូលគ្នានៅក្នុងចានធំមួយ ។ លុះពេលលាយគ្រោះផ្សំនោះត្រូវកូរអោយសព្វសិនទើបដាក់ចេកបន្ទះៗនោះចូល ដោយទុករយៈពេល ១០នាទី ទើបអាចច្រកចូលថង់បាន
- ច្រកដាក់ថង់ ហើយដាក់នៅកន្លែងកកក្នុងទូទឹកកក ជាការស្រេច
- រង់ចាំពេលមួយយប់ អ្នកនឹងទទួលបានការ៉េមចេកដ៏ឆ្ងាញ់
ប្រភព ៖ Monika White
Post a Comment